top of page

BRUG EN RETAIL DESIGNER OG SKAB EN BEDRE BUNDLINJE.

En retail designer er faglig specialist i at skabe merværdi for brandet, kunden og ikke mindst bunlinjen.

Retail design, indretningshjælp, indretningsarkitekt, inventar, butiksdesign, butiksindretning, butiks koncept, inventar design, butiksmøbler, kontorindretning, plantegning, messe design, showroom, shop in shop, konceptudvikling, design virksomhed, Indretnings løsninger, kæde koncept, podie, disk, display, indretning af butik, design af inventar, hjælp til butiksindretning, hjælp til kontorindretning, hjælp til indretning. arkitekt tegning, plantegning, 2D tegning, 3D tegning, brainstorm, moodboard, tekniske tegninger, målfaste tegninger, produktions tegninger, interior, interiør, butiksbesøg, Store Check. re-design, successful spaces, brand DNA, brand managenet, space management, visual merchandiseing, strategi og viden, retail solutions, kundeflow, kundeadfærd, belysning, forbruger adfærd, trend, trendspoting, totalentreprise, online vs. offline, retail blog, retail news, 360 graders retail, the future of retail, mega trends, omni channel, MODUS A/S, modus.dk, Riis Retail, Expedit, retail designer, bundlinje,

Alt efter branche, den fysiske afsætningskanal og produkt, skaber vi koncepter og design, som er tænkt på tværs af kanaler, så vi sikre os at lave fremtidssikrede løsninger. Vi tror ikke det er nok at se ”flot ud”. Forbrugeren forventer meget af de fysiske butikker. Derfor vil de fysiske rammer, både nu og i fremtiden, kræve noget ekstraordinært.

"En retail designer skaber miljøer som forbrugeren vil huske og vende tilbage til gang på gang."

Vores rolle er at designe tiltalende og oplevelsesrige miljøer til forbrugeren, som gerne er tænkt ind på tværs af kanaler.


Et ekstra lag

En retail designer er ekspert i at analysere, oversætte og visualisere et brand til en tredimensionel oplevelse. En retail designer er uddannet til at designe, udvikle og nytænke kommercielle rum med et strategisk eller et operationel mindset, som ikke koster ekstra i forhold til traditionel butiksindretning.


Retail design er et kreativt fag, men hos MODUS ved vi at kreativiteten ikke er nok, når der skal udvikles succesfulde løsninger. Derfor holder vi os hele tiden ajour med fakta om tidens trends, tendenser, forbrugeradfærd cross og/eller omnichannel løsninger, så vi kan skabe merværdi og succesfulde løsninger.


Vi brander for at udvikle innovative og kreative løsninger som matcher virksomhedens DNA og dermed bliver en fysisk forlængelse af brandet.


Hos MODUS er det uddannede retail designere, der står bag projekterne. Vi lytter, formidler og oversætter dine ønsker og ideer til visuelle løsninger. Vi hjælper med at fremhæve dine værdier og sammen udvikler vi innovative løsninger der fremtidssikre din forretningsmodel.Se eksempelvis Luksusbaby butikken i Aalborg, som MODUS har hjulpet med at designe og indrette. Her er der arbejdet med et optimalt kundeflow, udstillinger og meget mere. Alt sammen faktorer som har bidraget til at salget i butikken er steget med 27%. Læs mere om projektet her: https://www.modus.dk/inspirerende-indretnings-miljø


Comments


bottom of page