BUTIKSTJEK - TILBUD

Få professionelle råd til overkommelige butiksforbedringer med stor effekt.Brug ventetiden klogt med 3 timers professionel hjælp til en salgsoptimering med MODUS’ Retail Designere. Du får mindst 10 konkrete råd til overkommelige tiltag, som vil øge din omsætning med op til 15%!

Bestil et besøg af vores veluddannede Retail Designere og få en grundig gennemgang af din butik, kvalificeret sparring og faglig rådgivning til optimering, som med sikkerhed virker – uanset om du driver apotek, tøjbutik, slagterforretning etc.

Med afsæt i din butik, dit budget og den nyeste viden om strategisk retaildesign, får du mindst 10 konkrete tiltag, du kan gå i gang med lige nu, som fx:

· Ændret butikslayout, der skaber bedre kundeflow og salg

· Mere salgseffektiv produkteksponering

· Viden og inspiration til forbedringer

· Nudging – de små tricks, der skaber salg

· Forslag til enkle tiltag med stor effekt, så kunderne husker dig

– Så kan du genåbne en butik, der står skarpt optimeret til mere salg og bedre kundeoplevelser.
“MODUS gav os masser af konkrete ideer til tiltag, som har optimeret vores salg mærkbart og forbedret kundernes færden rundt i butikken. Det var ændringer, som blot krævede lidt tid – ingen investeringer. Og så fik vi en masse inspiration og indsigt, som vi kan gøre brug af i fremtiden, uden et stort budget.”


- Dorte Elene Hansen, indehaver af KaikuDin investering for at genåbne en salgsoptimeret butik: Kun 2.900,- (Normalpris 5.900,-)

ekskl. moms og kørsel over 30 min.

Tilbuddet er gældende indtil 1. juli 2020. Vi modtager bookninger, så længe kalenderen tillader det.

Book dit butikstjek eller hør nærmere om tilbuddet. Ring til Pernille Bruun på +45 61301864 eller skriv på info@modus.dk – så ringer vi dig op!

En Store Upgrade kan blive din vigtigste investering i 2020!MODUS er en design- og konsulentvirksomhed, der arbejder med strategisk retaildesign. Vi udvikler værdiskabende koncepter og indretter professionelle interiører for detailbranchen. Vi kaster et trænet øje på din butik og sætter ind, hvor vi med afsæt i fagligt relevante uddannelser og snart 30 års erfaring ved, det skaber resultater – altid med respekt og forståelse for dine behov og tendenser i branchen. 

MODUS A/S

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel