top of page

BUTIKSINVENTAR

Hvad skal man vælge af butiksinventar?Når du skal åbne en ny butik eller renovere en nuværende, så er det vigtigt, at du forholder dig til hvilket inventar, der passer bedst til netop dit brand og dine produkter. Det er uanset om du kigger efter butiksinventar til tøjbutik, møbelforretning, byggemarked eller noget helt andet.


Standardinventar eller specialproduceret inventar?

Hvilke konkrete faktorer skal du så overveje, når du vælger hvilken vej, du vil gå med dit butiksinventar? Det kan f.eks. være:


- Det praktiske element: Er mine produkter meget tunge, lette, bredde eller andet? Skal mine produkter oftest stå på hylder eller hænge? Det er ting som disse, der er med til at sætte rammen for inventaret, uanset om det er standard eller specialproduceret.


Eller


- Brand DNA: Har mit brand DNA en stærk karismatisk farve, stil eller form, som jeg gerne vil udtrykke i min fysiske butik? Hvis ja, så kan det være, at et specialdesignet inventar vil passe bedst ind i din butik.


 

Det ene er ikke mere rigtigt end det andet!

MODUS har både leveret butikker udelukkende med specialinventar som blev designet til kundens produkter og brand DNA, men vi har også leveret butikker som blev opbygget af standardinventar, da dét passede til kunden.

Se et eksempel på sidstnævnte her: https://www.modus.dk/inspirerende-indretnings-milHar du brug for sparring omkring hvilket butiksinventar, der vil passe bedst til dit kommende projekt? Så kontakt os for en uforpligtende snak.
コメント


bottom of page