top of page

DESIGN THINKING - VORES TILGANG OG DESIGNPROCES

Undre du dig også nogle gange over, hvor folk får deres idéer fra?

modus.dk, MODUS A/S, Retail design, indretningshjælp, indretningsarkitekt, inventar, indretnings designer, butiksdesign, butiksindretning, butiks koncept, inventar design, møbeldesigner, butiksmøbler, kontorindretning, plantegning, inventarfirma, messe design, showroom, shop in shop, konceptudvikling, design virksomhed, produktion af inventar, Indretnings løsninger, kæde koncept, podie, disk, display, indretning af butik, design af inventar, hjælp til butiksindretning, hjælp til kontorindretning, hjælp til indretning. Design af disk, udvikling af flagsign, design af butiksborde, butiks stativ.

En retail designer besidder en bred vifte af kompetencer, som er med til at skabe kreative tiltag og løse diverse problematikker indenfor detailbranchen.


Uanset hvilken type projekt som MODUS arbejder med, så gennemgår vi altid en designproces. Det er en designproces som kan variere fra projekt til projekt, men som overordnet består af mange ens elementer indenfor research, idegenerering, visualisering og implementering etc. Dette er nogle værktøjer som er med til at gøre hvert projekt unikt.


Vores erfaring fortæller os, at vores viden indenfor design, konstruktionsforståelse og forbrugeradfærd, er med til at skabe butikskoncepter med en bedre bundlinje.Se bl.a. det innovative apotek som MODUS har designet for Frederikshavn Svane apotek. Her er der arbejdet med kundeflow, forbedring af varespejl, mersalg etc. Læs mere om projektet her: https://www.modus.dk/inspirerende-apotek-butikskoncept


コメント


bottom of page