WORKSPACE

Kontor, domicil og special design.

 

Kontorindretning kan være meget mere end flot og praktisk. MODUS udvikler løsninger, der giver dine kunder mulighed for at se, føle og vide hvem du er - og hvad du står for. 


En arbejdsplads der gør dig konkurrencedygtig, giver samtidig dine medarbejdere større velvære - og bedre forudsætninger for innovation og effektivisering.

MED 360° OMTANKE
 

Kontoret er ofte det rum, hvor papirarbejdet finder sted - og de kreative ideer får frit løb. MODUS sørger for løsninger, der resulterer i et arbejdsmiljø - dine medarbejdere elsker at være i - og dine kunder vil huske. - Indretning med omtanke for helheden 

MERE END BLOT VISUEL VÆRDI 


Dine valg har stor betydning for din branding

Hos MODUS har vi specialiseret os i at kreere koncepter og rum, der er en fysisk forlængelse af din forretningsstrategi. Vi er kendt for resultater, skabt med et bredere perspektiv og en længere tidshorisont - pris, kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd.

 


HVAD SIGER KUNDEN?


 Et af verdens største brands har valgt MODUS til at indrette deres kontor. De kunne se, at vores metode skabte merværdi for både de ansatte, brandet - og ikke mindst for deres kunder.

"Vi valgte Modus, da der var en synlig rød tråd i deres kreative idé og hele projektet blev præsenteret ud fra en realistisk økonomisk synsvinkel. 

Hurtigt fik man fornemmelsen af, at det var dygtige folk, og at kunden var i centrum.” 

 

ARBEJDSPROCES

 

Du bestemmer selv, hvilke services - du ønsker at benytte dig af. Hos MODUS tilrettelægger vi nemlig dit projekt - stort som småt - ud fra dine ønsker, behov og budget. 

 

Vi kan være behjælpelige med processen fra A til Z – fra design til implementering. Og vi står gerne for hele processen, hvis dette et ønsket. 

Om du ønsker en løsning sammensat af specialdesignet - og/eller standard kontorinventar er fuldstændig

op til dig - vi vejleder dig meget gerne undervejs.

1

DESIGN

KONCEPT

ANALYSE

UDVIKLING

LAYOUT

2

VISUALISERING

SKITSER

2D / 3D

PRÆSENTATION

MATERIALER

INTERAKTION

3

PROJEKTLEDELSE

PLANLÆGNING

KOORDINERING

TEKNISKE TEGNINGER

4

IMPLEMENTERING

SOURCING

PROTOTYPE

OPTIMERING

INSTALLATION

5

SUCCESSFUL SPACE

OPDATERING

UDVIKLING

MODUS A/S

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel