VORES TEAM AF SPECIALISTER

Vi står klar til at hjælpe dig

PERNILLE BRUUN

Kreativ direktør og ejer

Pernille Bruun, indehaver og kreativ direktør i MODUS, er uddannet industriel designer, med speciale i retail design og branding. Som retail designer, med tidligere ansvar for konceptudvikling og indretning fra RIIS Retail, New Store Europe/ITAB samt Bestseller, har hun stor indsigt og bred international erfaring fra branchen.

pb@modus.dk

+45 61 30 18 64

ARNE LASSEN

Bestyrelsesformand

Modus’ bestyrelse består af Arne Lassen, bestyrelsesformand og aktionær i MODUS A/S. Arne Lassen er stifter og CEO af New Store Europe (nu ITAB) og har 25 års national og international erfaring med detailbranchen.

MIE BØNDERGAARD

Retail designer

Mie sidder som kreativ retail designer og projektleder hos MODUS. Hun har en bachelor i retail design, med fokus på at skabe kommercielle rum og oplevelseskoncepter. Derudover, har hun tidligere erhvervserfaring med konceptudvikling og ansvar for visual merchandising og implementering på internationalt plan. 

mb@modus.dk

+45 30 93 98 00

STEEN STÆRK

Bestyrelsesmedlem

Steen Stærk har en karriere på mere end 30 år i reklamebranchen, og solgte sit eget bureau i 2014. Siden, har han fungeret som rådgiver for flere virksomheder i Danmark og besætter adskillige bestyrelsesposter og advisory board funktioner.

MICHAEL RATH

Project manager

Michael har en lang karriere indenfor styring og planlægning af projekter og kan derfor styre processen fra A til Z -fra design til implementering. Michael har de seneste 12 år åbnet butikker, SIS, showrooms etc. for nationale- og internationalebrands. Michael er proaktiv, har sans for detaljen og sikrer sig at projekter kommer i mål til tiden og til prisen. 

mr@modus.dk

+45 21 25 08 35

SIGNE MØRK MADSEN

Bestyrelsesmedlem

I bestyrelsen sidder også Signe Mørk Madsen, arkitekt MAA. Hun har fungeret som underviser i retail design gennem 8 år og var tidligere ansat som Store Design Manager hos Bang & Olufsen. Desuden, har Signe en Ph.d. inden for Retail Design fra 2020.

HØR MERE OM HVAD VI KAN TILBYDE DIG ALLEREDE I DAG 

 

ARBEJDSPROCES
 

Vi planlægger altid ud fra dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om en større eller mindre opgave. 

 

Du bestemmer selv, hvilke services – du ønsker at benytte dig af.

 

Vi kan være behjælpelige med processen fra A til Z – fra design til implementering.

Og vi står gerne for hele processen, hvis du ønsker det. 

Om du ønsker en løsning sammensat af specialdesignet- og/eller standard inventar, er fuldstændig op til dig - vi vejleder dig meget gerne undervejs.

1

DESIGN

KONCEPT

ANALYSE

UDVIKLING

LAYOUT

2

VISUALISERING

SKITSER

2D / 3D

PRÆSENTATION

MATERIALER

INTERAKTION

3

4

PROJEKTLEDELSE

PLANLÆGNING

KOORDINERING

TEKNISKE TEGNINGER

IMPLEMENTERING

SOURCING

PROTOTYPE

OPTIMERING

INSTALLATION

5

SUCCESFUL SPACE

OPDATERING

UDVIKLING

MODUS A/S

Få vores nyhedsbrev med inspiration om nye spændende butikskoncepter, trends og fif til optimering ad din fysiske afsætningskanal i din mailboks

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
© Copyright Protect