VORES TEAM AF SPECIALISTER

Vi står klar til at hjælpe dig

PERNILLE BRUUN

KREATIV DIREKTØR & EJER

Pernille Bruun, indehaver og kreativ direktør i MODUS, er uddannet industriel designer, med speciale i retail design og branding. Som retail designer, med tidligere ansvar for konceptudvikling og indretning fra RIIS Retail, New Store Europe/ITAB samt Bestseller, har hun stor indsigt og bred international erfaring fra branchen.

pb@modus.dk

+45 61 30 18 64

MIE BØNDERGAARD

RETAIL DESIGNER

Mie sidder som kreativ retail designer og projektleder hos MODUS. Hun har en bachelor i retail design, med fokus på at skabe kommercielle rum og oplevelseskoncepter. Derudover, har hun tidligere erhvervserfaring med konceptudvikling og ansvar for visual merchandising og implementering på internationalt plan. 

mb@modus.dk

+45 30 93 98 00

MICHAEL RATH

PROEJCT MANAGER

Michael har en lang karriere og viden indenfor styring og planlægning af projekter og vil derfor styre processen fra A til Z - fra design til implementering. Michael har de seneste 12 år åbnet butikker, SIS, showroom etc. for nationale- og internationale brands. Michael er proaktiv, har sansen for detaljen og sikre sig at projekt kommer i mål til tiden og prisen. 

ARNE LASSEN

Bestyrelsesformand

STEEN STÆRK

Bestyrelsesmedlem

SIGNE MØRK MADSEN

Bestyrelsesmedlem

Modus’ bestyrelse består af Arne Lassen, bestyrelsesformand og aktionær i MODUS A/S. Arne Lassen er stifter og CEO af New Store Europe (nu ITAB) og har 25 års national og international erfaring med detailbranchen.

Steen Stærk har en karriere på mere end 30 år i reklamebranchen, og solgte sit eget bureau i 2014. Siden, har han fungeret som rådgiver for flere virksomheder i Danmark og besætter adskillige bestyrelsesposter og advisory board funktioner.

I bestyrelsen sidder også Signe Mørk Madsen, arkitekt MAA. Hun har fungeret som underviser i retail design gennem 8 år og var tidligere ansat som Store Design Manager hos Bang & Olufsen. Desuden, har Signe en Ph.d. inden for Retail Design fra 2020.

HØR MERE OM HVAD VI KAN TILBYDE DIG ALLEREDE I DAG 

MODUS A/S

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel