top of page

PRESSEMEDDELELSE

Luksuriøst hybridhus er indrettet
til at skabe glade mennesker.

 

Dørene er slået op til Lars Larsen Groups nye futuristiske hybridhus i Silkeborg. Indretningen byder både op til spænding med ekstravagante superbiler, dyst i padel og udfordringer i træningsområdet.

 

Den tidligere tekniske skole på 12.000 m² er blevet totalrenoveret og huser nu både luksuriøse leasingbiler, padelkampe og kropsbehandlinger. Huset er opstået med nytænkende elementer og eksklusive møbler i et spændende samarbejde mellem Lars Larsen Group, designvirksomheden MODUS og Laban Arkitekter.

Indenfor er indretningen af det nye miljø designet med særlig omtanke for gæstens oplevelse

af luksus, velvære og action.

”Huset på Kejlstrupvej er blevet præcist, som vi forestillede os. Det er indrettet med fokus på at skabe et sted, hvor især gæster og medarbejdere får en følelse af stolthed og selvtillid når de kommer ind ad døren” udtaler Pernille Bruun, Kreativ direktør og ejer af Indretningsfirmaet MODUS A/S.

MODUS går altid strategisk til værks, med udgangspunkt i brandets værdier, når der skal indrettes - uanset om der er tale om et mødelokale, en reception eller et showroom. Brugerne skal nemlig ikke bare føle sig velkomne. De skal mærke, hvordan stedet er designet til dem, med mulighed for meningsfulde interaktioner og særlige oplevelser.

Lyset i de store rum har brug for modspil fra den eksklusive indretningsstil, der på samme tid udstråler luksus og troværdighed. Samtidig er der tilført innovative og sociale indslag i form af eksempelvis en stålrutsjebane og barområder, der skaber hyggelige kroge i indretningen.

Både kontorindretning og resten af husets indretning er nu i gang med at blive syretestet af de besøgende, som skaber nye oplevelser i de nye rammer på Kejlstrupvej 87 i Silkeborg.

FAKTA: 

På Kejlstrupvej 87 i Silkeborg ejet af: Lars Larsen Group /Brunsborg familiens, her finder du Selected Car Group, Institut Thomey og Match Padel Silkeborg.

 

Modus A/S har stået i spidsen for design, projektledelse og implementering af indretning af både reception, kontorindretning, indendørs og udendørs barer, rutsjebane med indbygget loungemøbel, fleksible salgsmøbler, venteområder etc.

 

KONTAKT:

For flere informationer om projektet, kontakt Pernille Bruun,

Kreativ direktør og ejer af indretningsfirmaet MODUS A/S.

pb@modus.dk / +45 61301864 / modus.dk

 

Flere billeder kan sendes, hvis det ønskesMODUS ejer alle rettigheder til billederne ©.

Kontakt os venligst, hvis I ønsker at bruge specifikke billeder.

VI SKABER MÅLBARE RESULTATER GENNEM  STRATEGISK DESIGN & INDRETNING

Det koster ikke ekstra at tænke strategisk, vil du høre noget mere om hvordan vi gør det?

bottom of page