top of page

WORKSPACE - TAG HENSYN TIL KERNEYDELSEN OG ARBEJDSMILJØET

Vidste du at kontorindretning har stor betydning for dine medarbejders effektivitet og koncentrationsevne?


workspace, kontorindretning, modus.dk, MODUS A/S, Retail design, indretningshjælp, indretningsarkitekt, inventar, indretnings designer, butiksdesign, butiksindretning, butiks koncept, inventar design, møbeldesigner, butiksmøbler, kontorindretning, plantegning, inventarfirma, messe design, showroom, shop in shop, konceptudvikling, design virksomhed, produktion af inventar, Indretnings løsninger, kæde koncept, podie, disk, display, indretning af butik, design af inventar, hjælp til butiksindretning, hjælp til kontorindretning, hjælp til indretning. Design af disk, udvikling af flagsign, design af butiksborde, butiks stativ.


Kontorindretning er meget mere end design og praktiske behov. Det handler om at skabe rammerne for en god arbejdsplads, hvor de fysiske og psykiske behov, hos medarbejdere og kunder, bliver opfyldt.

Udover de helt basale krav til en arbejdsplads, er det vigtigt at have inkorporeret elementer som gavner et godt og inspirerende arbejdsmiljø. Her er fire gode råd til at lave en bedre kontorindretning:

  • Det handler om at skabe åbne og lyse rum, der fremmer koncentrationsevnen og får både medarbejdere og kunder til at føle sig velkommen.

  • Et arbejdsrum skal være behagelig at opholde sig i. Der skal være god akustik og et godt indeklima, som kan skabe mere effektive og mindre syge medarbejdere.

  • Lys har en stor indflydelse dine medarbejderes effektivitet i løbet af dagen, da vores døgnrytme er styret af lyset. Derfor er en god grundbelysning og arbejdsbelysning en vigtig investering for dig og dine medarbejdere.

  • Vores humør bliver i høj grad påvirket af farver, former og materialer. Stærke signalfarver kan øge puls, blodtryk og udskillelse af stresshormoner. Omvendt kan du også bruge farver, former og materialer positivt i din indretning, ved at bruge lyse og rolige farver, som er med til at understøtte ro og tid til fordybelse.

Kun den arbejdsplads, hvor indretning og design er gennemtænkt til formålet, vil være investeringen værd.


Hos MODUS sørger vi for løsninger, der resulterer i et arbejdsmiljø – dine medarbejdere elsker at være i – og dine kunder vil huske.


Se dette workspace som MODUS har designet for et af verdens største brands. Indretningen giver de ansatte mulighed for at opholde sig i forskellige zoner, herunder: fordybelse, brainstorm, møde, aktivitet og samarbejde.
Comments


bottom of page