POP-UP KONTOR

KUNDE

MODUS

ÅR 

2018

Hos MODUS har vi indrettet et stemningsfuldt ”pop-up kontor” i idylliske grønne omgivelser, hvor der er rum og plads til at lade kreativiteten blomstre.

 

Rammerne fra en gammel up-cyclet skurvogn, er blevet forvandlet til et kreativt kontor. Kontoret er fleksibelt i sin indretning med forskellige zoner og kan flyttes med kran til ny lokation, desuden kan den nemt om omrokeres til en lejlighed etc. 

I designprocessen har vi haft stor fokus på: up-cycling, bæredygtighed og fleksibilitet. Som man ser på plantegning nedenfor kan et kontor blive til soveværelse, da væggen kan klappes ned etc. Kontoret er udstyret med projekter til fremlæggelse, et lille tekøkken, og badeværelse etc.

Vi vil bevise at bæredygtighed ikke behøver koste mere, og at man med få midler kan skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø og samtidig skab et lækkert design. 

Materialerne er nøje udvalgt ud fra krav om holdbarhed og funktionalitet, og så er de fleste materialer fra genbrug eller købt af restpartier.

Vi har taget udforingen op på vores eget kontor og skabt et rum med multifunktioner og vil vil rigtig gerne hjælpe andre med at skabe et kontor eller andet, udfra de ønsker, behov, og økonomi du har.

Kontor

Bolig

MODUS A/S

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel