top of page
bar og køkken

FUTURISTISK HUS, LARS LARSEN GROUP

KUNDE

LARS LARSEN GROUP ​

ÅR

2021/2022/2023

BIDRAG

Design & konceptudvikling:

i samarbejde med arkitekten.

3D visualisering

Tekniske tegninger 

Projektledelse 

Produktion

Implementering

Futuristisk hus er indrettet til mennesker

Den ca. 12.000 m² store tidligere tekniske skole, på Kejlstrupvej 87 i Silkeborg, er blevet transformeret til et futuristisk hus med plads til alle med interesse for biler, padel og træning. 

Lars Larsen Group står som bygherre og Laban Arkitekter har stået i spidsen for projektet som arkitekt og designansvarlig med hele bygningen og den komplette transformation. MODUS har, i tæt samarbejde med arkitekterne, arbejdet på design af møblerne og eksekvering af speciallavede møbler til indretningen, herunder receptionsdisk, indendørs og udendørs barer med køkken, rutsjebane med indbygget loungemøbel, fleksible salgsmøbler, mødelokale, skillevægge og højbord i venteområde. Third Space har leveret møbler og indretning til resten af huset.

 

Overordnet har Laban Arkitekter skabt en rød tråd igennem indretningen og sikret at alle detaljer har genskabt huset som et perfekt space for Lars Larsen Groups og leasingselskab Selected Car Group, behandlings-og træningsinstituttet Institut Thomey og Padeltennis hos Match Padel Silkeborg.

Rummene kan bære indretningen med de unikke møbler skabt med varme farver og nuancer, der på samme tid giver både kunder, gæster og medarbejdere en eksklusiv fornemmelse og en følelse af vigtighed.

Receptionsdisken tager imod gæsterne og møder dem med det grønne marmor, der fortæller dem at stedet tager dem seriøst og at arbejdsmiljøet er vigtigt. Uanset om der er tale om kunder, som skal prøve de luksuriøse superbiler eller et bestyrelsesmedlem på vej til møde.

 

Møblerne i loungeområderne er med til at skabe hyggelige spots i indretningen, der giver plads til både refleksion ovenpå et møde eller en uformel snak i sofaen.

 

Særlige indretningselementer som den specialdesignede rutsjebane der også fungerer som et loungemøbel giver stedet kant og får gæsterne til at føle sig specielle.

 

I møderum og bestyrelseslokaler er møblerne med til at skabe en fortælling som giver stolthed og motivation hos både medarbejdere, ledelse og bestyrelsesmedlemmer. 

Bliv inspireret af billeder og video af indretningen og processen herunder.

Rettigheder på billeder/video tilhører MODUS A/S og må ikke anvendes uden skriftlig tilladelse.

bottom of page