top of page
bar og køkken

FUTURISTISK HYBRIDHUS, LARS LARSEN GROUP

KUNDE

LARS LARSEN GROUP ​

ÅR

2021/2022/2023

BIDRAG

Design

Konceptudvikling 

3D visualisering

Tekniske tegninger 

Projektledelse 

Produktion

Implementering

Futuristisk hybridhus er indrettet til mennesker

Den tidligere tekniske skole, på Kejlstrupvej 87 i Silkeborg, er blevet transformeret til et futuristisk hybridhus og Modus har stået i spidsen for design, projektledelse og implementering af indretningen.

 

Når man træder ind i det nye hus, strømmer ind ad de store vinduer og rummene kan bære indretningen med varmere farver og nuancer, der på samme tid giver både medlemmer og medarbejdere en eksklusiv fornemmelse og en følelse af vigtighed.

 

Huset rummer nu Lars Larsen Groups eksklusive klub og leasingselskab Selected Car Group, behandlings-og træningsinstituttet Institut Thomey og Padeltennis Match Padel Silkeborg på ca. 12.000 m².

 

Foyer og receptionen tager imod gæsterne og møder dem med det grønne marmor, der fortæller dem at stedet tager dem seriøst at arbejdsmiljøet er vigtigt. Uanset om der er tale om medlemmer, som skal prøve de luksuriøse superbiler eller et bestyrelsesmedlem på vej til møde.

 

Loungeområderne er skabt som hyggelige spots i indretningen, der giver plads til både refleksion ovenpå et møde eller en uformel snak i sofaen. Den specialdesignede rutsjebane fungerer på én gang som et særligt indretningselement og som et loungemøbel. Det giver stedet kant og får gæsterne til at føle sig særlige.

 

I møderum og bestyrelseslokaler er der skabt en fortælling som giver stolthed og motivation hos både medarbejdere, ledelse og bestyrelsesmedlemmer. Samtidig er der arbejdet fokuseret med både komfort og belysning i indretningen for at skabe de rette arbejdsbetingelser.

 

Stedet byder også på både indendørs og udendørs barer, rutsjebane med indbygget loungemøbel, fleksible salgsmøbler og meget andet. Bliv inspireret af billeder og video af indretningen og processen herunder.

Rettigheder på billeder/video tilhører MODUS A/S og må ikke anvendes uden skriftlig tilladelse.

bottom of page