top of page
modus.dk, MODUS A/S, Retail design, indretningshjælp, indretningsarkitekt, inventar, indretnings designer, butiksdesign, butiksindretning, butiks koncept, inventar design, møbeldesigner, butiksmøbler, kontorindretning, plantegning, inventarfirma, messe design, showroom, shop in shop, konceptudvikling, design virksomhed, produktion af inventar, Indretnings løsninger, kæde koncept, podie, disk, display, indretning af butik, design af inventar, hjælp til butiksindretning, hjælp til kontorindretning, hjælp til indretning. Design af disk, udvikling af flagsign, design af butiksborde, butiks stativ, workspace, butiksindretning, interiordesign, interior, design

INNOVATIV WEBMESSESTAND 
FOR INCOSMETICS

KUNDE

InCosmetics

ÅR

2021

BIDRAG

 

Design

Koncept udvikling 

3D visualisering

Nytænkende løsninger til en innovativ virksomhed

MODUS har de sejeste kunder, som ikke er bange for at tænke nyt i en verden med pandemi. Fremfor at se problemer, har de taget udfordringen op, og MODUS har Designet en 'web messestand', så de kan møde kunderne virtuelt og hvor der kan bookes møder i et fysisk space. Det er designet og konceptudviklet af MODUS til den danske virksomhed Incosmetics. 

Messestanden er lavet med praktiske krav til produkteksponering, men her var vinklen, at det skulle være nemt at tage videoer og foto til online præsentationer.

Messestanden er agil, og kan transformeres til nye kollektioner, nye produktlinjer eller ny sæson med blot en klat maling. Nedenfor ses eksempelvist et billede fra kundens seneste ombygning, hvor messestanden blev transformeret fra gul til lilla. 

Med stor succes har Incosmetics mødt deres kunder på en nytænkende måde ved at skabe salg via et fysisk space i en virtuel præsentation anno 2021. 

Flere fotos er på vej, her er et lille indblik i processen. 

bottom of page