top of page
LUKSUSBABY_edited.jpg

BUTIKSINDRETNING 

Vil du gerne opnå det bedste retail space?

MODUS er specialister i butiksindretning, design og konceptudvikling. Vi arbejder med områder som butikker, shop-in-shops, pop-up shops, showrooms, messer, caféer, restauranter samt specialproduceret inventar, displays og møbler.

Skal vi skræddersy en løsning for dig, som kan øge dit salg.
Søger du et koncept, der understøtter din virksomheds vision og identitet? Så hjælper vi dig med at udvikle og designe en implementerbar løsning, som skaber mærkbare optimerende resultater.

IMG_8835_edited_edited_edited_edited.jpg

HVAD KAN MODUS?
Hos MODUS har vi specialiseret os i at skabe koncepter og rum der er en fysisk forlængelse af din forretningsstrategi. 

Vi er kendt for resultater, skabt med et bredere perspektiv og en længere tidshorisont, hvor pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen. 
MODUS kan enten stå for dele af projektet, ud fra dine ønsker, men vi kan også stå for totalentreprisen og sørge for projektet fra start til slut. ​

 

FOKUS PÅ KUNDEN
Vi kigger på forbrugerens mindset og med mere end 25 års erfaring, har vi godt styr på de fysiske afsætningskanaler, der spænder fra design af display, til udvikling af internationale flagship stores.

 

MODUS laver butiksindretning med identitet og en indretning der rykker. Vi har altid et godt overblik, og sans for dén detalje, der brænder sig fast i dine kunders hukommelse. Vi arbejder med 360° omtanke, så vores helhedsorienterede løsninger hjælper dig bl.a. med at:

- optimere dit brand image

- skabe mersalg

- forbedre eksponeringen af dit produkt

- optimere dit kundeflow

- skabe loyale kunder

Din endelige løsning afhænger af den fysiske afsætningskanal, din branche, dit produkt og dine ønsker. MODUS har førende kompetencer inden for pladsoptimering og vi optimerer altid løsningerne så de skaber merværdi for dit brand, dine kunder og bundlinje. 
Vi kigger på linket mellem din online og offline tilstedeværelse. Er din butik gearet til den digitale forbruger?


Det koster dig ikke ekstra, at vi designer med et strategisk mindset.

Pladsoptimering går blandt andet ud på følgende:
 

NUDGING
Skabe adfærdsbefordrende indretning

VISUEL SALGSOPTIMERING
At tænke kommercielt og finde kundernes købsknapper

DESIGNTÆNKNING
At forstå kunden og dens behov

ARBEJDSPROCES

Vi planlægger altid ud fra dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om en større eller mindre opgave. Du bestemmer selv, hvilke services – du ønsker at benytte dig af. Vi kan være behjælpelige med processen fra A til Z – fra design til implementering, og vi står gerne for hele processen, hvis du ønsker det. 

Om du ønsker en løsning sammensat af specialdesignet inventar, standard inventar eller en blanding er fuldstændig op til dig - vi vejleder dig undervejs.

1

DESIGN

Koncept

Analyse

Udvikling

Layout

2

VISUALISERING

Skitser 

2D / 3D

Præsentation

Materialer

Interaktion

3

4

PROJEKTLEDELSE

Planlægning

Koordinering

Tekniske tegninger 

IMPLEMENTERING

Sourcing

Prototype

Optimering

Installation

5

SUCCESFUL SPACE

Opdatering

Udvikling

bottom of page