top of page
230404-Modus Esbjerg31351.jpg

NYT BUTIKSKONCEPT FOR CARL RAS

KUNDE

Carl Ras

 

ÅR 

2022-2023-2024

BIDRAG​

Konceptudvikling

Design 

3D visualisering

Produktion og modning

Tekniske tegninger

Projektledelse

Design and copyright, herunder produktionsrettigheder tilhøre MODUS A/S

Stærk DNA i de fysiske butikker

MODUS har designet nyt butikskoncept og specialinventar til byggekæden Carl Ras. Der var fokus på, at inddrage nogle flere strategiske valg i deres indretning, hvor der isæt lå fokus på linket mellem online og offline og at kommunikere deres stærke brand DNA i de fysiske butikker.

Det nye koncept blev skabt med en blanding af deres nuværende standardinventar, med det nye specialproducerede koncept herunder: møbler, in-store skilte koncept, kaffebar og meget andet som MODUS designede og producerede. Alle elementer bidrager med en mere inspirerende og overskuelig butik gennem butikkens space - og visual merchandiseing.

 

MODUS har lavet alt fra butikstjek, idekatalog, guideline for butiksåbninger og nu i samarbejde med Carl Ras, åbnet de første butikker med det nye koncept, som kan besøges i Esbjerg, Randers og senest på Amager.

Med et koncepttjek fra MODUS fik vi et nødvendigt indblik i vores styrker og udviklingsmuligheder i vores butiksnet i et udefra og ind perspektiv, og med et efterfølgende idékatalog, viste MODUS os hvordan vi konkret kunne forbedre os.

Jan Holte Teller

Direktør

bottom of page