top of page
INSTA'_edited.jpg

BÆREDYGTIGT POP-UP KONTOR

KUNDE

MODUS

ÅR ​

2018

Kontorløsning med fokus på upcycling, bæredygtighed og fleksibilitet

Hos MODUS har vi indrettet et stemningsfuldt ”pop-up kontor” i idylliske grønne omgivelser, hvor der er rum og plads til at lade kreativiteten blomstre.

 

Rammerne fra en gammel upcyclet skurvogn er blevet forvandlet til et kreativt kontor. Kontoret er fleksibelt i sin indretning, med forskellige zoner, og kan flyttes med kran til ny lokation. Desuden, kan det nemt omrokeres til en lejlighed etc. 

I designprocessen, har vi haft stort fokus på: upcycling, bæredygtighed og fleksibilitet. Som I kan se på plantegningen nedenfor, kan et kontor blive til soveværelse, da væggen kan klappes ned etc. Kontoret er udstyret med projektor til fremlæggelse, et lille tekøkken, og badeværelse.

Kontoret vidner bl.a. om, at bæredygtighed ikke behøver at koste mere. Vi beviser, at du med få midler kan skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø og samtidigt udvikle et lækkert design. 

Materialerne er nøje udvalgt, ud fra krav om holdbarhed og funktionalitet. De fleste materialer er fra genbrug eller købt af restpartier.

KONTORINDRETNING

 

Vi har taget udforingen op på vores eget kontor, og designet et multifunktionelt rum.

MODUS vil også rigtig gerne hjælpe dig med at skabe et kontor eller andet, ud fra dine ønsker, behov, og økonomi.

HOS MODUS ELSKER VI AT ARBEJDE MED BÆREDYGTIGHED
 

bottom of page