BÆREDYGTIGT POP-UP KONTOR

KUNDE

MODUS

ÅR 

2018

Kontorløsning med fokus på up-cycling, bæredygtighed og fleksibilitet

og Hos MODUS har vi indrettet et stemningsfuldt ”pop-up kontor” i idylliske grønne omgivelser, hvor der er rum og plads til at lade kreativiteten blomstre.

 

Rammerne fra en gammel up-cyclet skurvogn er blevet forvandlet til et kreativt kontor. Kontoret er fleksibelt i sin indretning, med forskellige zoner, og kan flyttes med kran til ny lokation. Desuden, kan det nemt omrokeres til en lejlighed etc. 

I designprocessen, har vi haft stor fokus på: up-cycling, bæredygtighed og fleksibilitet. Som I kan se på plantegning nedenfor, kan et kontor blive til soveværelse, da væggen kan klappes ned etc. Kontoret er udstyret med projektor til fremlæggelse, et lille tekøkken, og badeværelse.

Kontoret vidner bl.a., at bæredygtighed ikke behøver at koste mere. Vi beviser, at du med få midler kan skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø og samtidig udvikle et lækkert design. 

Materialerne er nøje udvalgt, ud fra krav om holdbarhed og funktionalitet. De fleste materialer er fra genbrug eller købt af restpartier.

Vi har taget udforingen op på vores eget kontor, og designet et rum med multifunktioner. MODUS vil også rigtig gerne hjælpe dig med at skabe et kontor eller andet, ud fra dine ønsker, behov, og økonomi.

Kontor

Bolig

HØR MERE OM

MODUS A/S

Skarøvej 7

DK-8600 Silkeborg (efter aftale)

+ 45 61 30 18 64

info@modus.dk
CVR: 17539833

NYHEDSBREV

FØLG OS
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Pinterest - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel